Showroom

Besøg vores hyggelige showroom i Kolding, hvor vi præsenterer en del af vores omfattende sortiment til dit baderenoverings- eller køkkenrenoveringsprojekt.

Efter levering af vores visuelle præsentationer kan du se og føle materialerne, farverne og designmulighederne, der vil give dit projekt det perfekte touch. Lad os sammen udforske og finde de ideelle løsninger til dit drømmeprojekt.

Vi har kun åbent efter aftale.

Se video fra vores showroom

Hvorfor vælge HomeDeko til din tilbygning?

Gennemsigtige priser

Hos HomeDeko arbejder vi med gennemsigtige priser uden skjulte omkostninger. Vi giver dig et detaljeret tilbud, så du ved præcis, hvad du kan forvente.

Problemfri proces

Vi tager os af hele processen fra den første konsultation til den sidste finish, så du kan nyde en problemfri renoveringsoplevelse. Vores mål er at gøre din tilbygning så stressfri som muligt.

Fremragende kundeservice

Vi er stolte af vores fremragende kundeservice og er altid tilgængelige for at besvare dine spørgsmål og sikre, at du er tilfreds med hele processen.

Kontakt HomeDeko i dag for at høre mere, og for at få en pris på din kommende tilbygning. Lad os sammen skabe mere plads og nye muligheder for dig og din familie.

Hent et tilbud